Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (4.41 secunde)
Marius Tuca (Jurnalul National): Click aici, dobitocilor! Click aici, dobitocilor, Nu mai cascati, nu mai ezitati, Folositi mouse-ul si intrati fara teama, Va cheama matele puturoase ale internetului Gata sa va inghita cu tot cu tastatura.
Magda Marincovici (Jurnalul National) : Hipertensiunea la copii. Aproximativ 9% dintre adolescenti sufera de HTA cu consecinte severe, inclusiv scaderea capacitatii intelectuale Fundatia Wings desfasoara o ampla campanie de informare asupra obezitatii, precum si un program de combatere a obezitatii infantile.
Magda Marincovici (Jurnalul National) :
Jurnalul National - Ion Iliescu:
Magda Marincovici (Jurnalul National):
Magda Marincovici (Jurnalul National): Excesul de mezeluri, jambon, carnati si alte preparate din carne procesata sporeste riscul de cancer si boli cardiovasculare Excesul de mezeluri, jambon, carnati si alte preparate din carne procesata sporeste mult riscul de cancer si boli cardiovasculare, potrivit studiului european EPIC, efecuat in 10 tari.
Jurnalul National : ... Nu inteleg, dar incrimineaza chiar si umorul subtil din editorialele pe care Adrian Nastase le publica in Jurnalul National, ziarul nostru devenind "proba" a procurorilor care penibilizeaza si contorsioneaza grav actul de justitie si prerogativele legale.
Jurnalul National : 64% dintre studentii unei singure universitati de medicina vor sa plece din tara (Autor : Magda Marincovici) Lipsa respectului pentru profesia de medic, dificultatile financiare si lipsa oportunitatilor de educare si perfectionare sunt principalele motive pentru medicii tineri parasesc tara, reiese din studiul ISRA Center, realizat in 2012.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - OMS: Unul din trei adulti sufera de hipertensiune arteriala Ziua Mondiala a Sanatatii (7 aprilie) este consacrata in acest an hipertensiunii arteriale, ucigasul tacut al omenirii.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
Magda Marincovici (Jurnalul National): Pana in 2030, peste 11% dintre romani ar putea avea diabet Pana in 2030, aproximativ 11% din populata tarii noastre ar putea suferi de diabet zaharat, avertizeaza specialistii.
Magda Marincovici (Jurnalul National) :
Jurnalul National : ... Jurnalul National)
Magda Marincovici (Jurnalul National): Tinerii, mai expusi melanomului Tinerii sunt intr-un mod alarmant afectati de melanomul malign (MM), una dintre cele mai severe forme de cancer al pielii.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Excesul de sare aduce cancerul de stomac Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda reducerea consumului de sare la o lingurita, zilnic Abuzul de alimente sarate provoaca numai rele.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Diabeticii ar putea scapa de injectiile cu insulina Doug Melton si Peng Yi sunt doi cercetatori de la Universitatea Harvard care au descoperit un hormon, betatrofina, care va simplifica tratamentul diabetului.
Magda Marincovici (Jurnalul National): O "superbacterie a sexului" mai periculoasa decat SIDA Autoritatile sanitare americane avertizeaza ca au fost descoperite doua persoane infectate cu o noua bacterie a gonoreei.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Feriti-va de melanom, cel mai agresiv cancer de piele! Oricine este expus riscului de melanom, cea mai agresiva tumoare maligna care se dezvolta rapid cu metastaze la cap si oase, avertizeaza profesorul doctor George Sorin Tiplica, seful Clinicii Dermatologie 2, Spitalul Colentina.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Paracetamolul si aspirina afecteaza fertilitatea masculina Abuzul de antalgice, medicamente administrate contra durerii, cum ar fi paracetamolul sau aspirina ar putea contribui la diminuarea secretiei hormonale, mai ales de testosteron, in cazul barbatilor, afectandu-le fertilitatea.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Contraceptivul Cilest retras de la distribuitor Contraceptivul Cilest - comprimate de 0,250 mg/0,035 mg - a fost retras de pe piata, la nivel de distribuitor angro, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM).
google-analytics.com